Μας ελάτε σε επαφή με
May

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13967391765

WhatsApp : +8619884314399

QC Προφίλ

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας μπορούν να φέρουν τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη στους πελάτες μας και να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους, η επιχείρησή μας αγοράζει τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τους ελέγχους η διαδικασία παραγωγής στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις GB/T19001-2016idtISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015 για να εξασφαλίσει κατάλληλα 100% προϊόντα. Η επιχείρηση παίρνει «την αγορά καθώς το κέντρο, παίρνει τον πελάτη ως καθοδήγηση», ανθρωπιστής, παίρνει την ποιότητα καθώς ο πρώτος, καινοτομεί ακατάπαυστα, οργανώνει την παραγωγή σύμφωνα με τα πρότυπα προϊόντων, παίρνει την ικανοποίηση χρηστών ως αγορά υπηρεσιών στόχων. Η επιχείρηση έχει την οργάνωση μια κύρια ομάδα υπηρεσίας μεταπωλήσεων, η οποία είναι ιδιαίτερα αρμόδια για την υπηρεσία μεταπωλήσεων της επιχείρησης. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια καλές εικόνα και μια φήμη στην αγορά με την υψηλής ποιότητας υπηρεσία και τη στερεά ανταγωνιστικότητα αγοράς. Προκειμένου να κατασταθεί σας η αίσθηση ανακουφισμένη για να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα μας, αναλαμβάνουμε με το παρόν έγγραφο τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

1. Ο πελάτης είναι βασιλιάς. Η επιχείρηση θεραπεύει κάθε πελάτη ειλικρινά, ακολουθεί την υπηρεσία σοβαρά κάθε επιχείρηση, εγγυάται σε κάθε χρήστη που ικανοποιεί αλλά έρχεται, επιστρέφει με ένα πλήρες φορτίο.

2. Εξασφαλίστε για να παρέχετε τα ποιοτικά προϊόντα. Η επιχείρηση επιλέγει τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, προηγμένη τεχνολογία, στην ακριβή συμφωνία με ISO9001: το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015 οργανώνει την παραγωγή, εμμείνετε πάντα στις «τρεις αρχές», δηλαδή οι αναρμόδιες πρώτες ύλες στο εργοστάσιο, το αναρμόδιο ημιτελές εργοστάσιο προϊόντων προϊόντων μη χυδαίο, αναρμόδιο, που δίνει τα κατάλληλα 100% προϊόντα εγγύησης χρηστών, επιτρέπουν στους χρήστες για να στηριχτούν τη σίγουρη χρήση.

3. Ειδικές απαιτήσεις προϊόντων των χρηστών. Για τις ειδικές απαιτήσεις προϊόντων που υποβάλλονται από τους χρήστες, η επιχείρηση θα οργανώσει τους ανώτερους εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία για να διευθύνει το επιστημονικές σχέδιο και την επίδειξη από την άποψη της δομής προϊόντων και του ελέγχου δαπανών, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των χρηστών.

4. Η επιχείρηση έχει έναν υψηλό - η ποιότητα, τεχνική ακρίβεια της εμπορικής ομάδας, μπορεί να είναι γρήγορη, ακριβής, ειλικρινής, προσεκτικός, ασθενής να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, για να παρέχει σε σας την τέλεια υπηρεσία.

5. Η επιχείρηση εμμένει στο χρήστη, την αγορά, την κοινωνικές τιμιότητα και την εμπιστοσύνη, για να κερδίσει καλόπιστα την αγορά, για να κερδίσει καλόπιστα τους χρήστες, καλόπιστα επιστροφή στην κοινότητα. Θερμά ευπρόσδεκτοι φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις, η πλειοψηφία των χρηστών στην επιχείρηση που ερευνά και που καθοδηγεί!

Το προσωπικό μας μάρκετινγκ και υπηρεσιών θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας γρήγορα, ακριβώς και υπομονετικά, και θα σας καθοδηγήσει για να αποφύγει επί τόπου τις ανησυχίες σας.

Θα είμαστε λεπτολόγοι από την αρχή μέχρι το τέλος, οποτεδήποτε και οπουδήποτε θα καλύψουμε τις λογικές απαιτήσεις σας. Επειδή, η ιδέα μας είναι: παρέχουμε ότι όχι μόνο είναι ο υψηλός - ποιοτικό προϊόν και η καλή υπηρεσία, επίσης θα χρησιμοποιήσουμε την πραγματική δράση για να υποστηρίξουμε ένα είδος αξίας στο χρήστη!

Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2

Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 4Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 5Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 6Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 7

 • Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd
  Πρότυπο: QMS certificate of registration
  Αριθμός: ISO9001:2005
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2017-09-29
  Ημερομηνία λήξης: 2019-10-13
  Πεδίο εφαρμογής / Range: design,manufacture and serviceso of power cables ,wires and cable accessories
  Που εκδίδονται από: Vouching Technical Inspection Ltd
 • Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd
  Πρότυπο: EMS certificate of registration
  Αριθμός: ISO14001:2015
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2017-09-29
  Ημερομηνία λήξης: 2020-09-28
  Πεδίο εφαρμογής / Range: design,manufacture and serviceso of power cables ,wires and cable accessories
  Που εκδίδονται από: Vouching Technical Inspection Ltd
 • Zhejiang CHINT Cable Co., Ltd
  Πρότυπο: OHSMS certificate of registration
  Αριθμός: OHSAS 18001:2007
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2017-09-29
  Ημερομηνία λήξης: 2020-09-28
  Πεδίο εφαρμογής / Range: design,manufacture and serviceso of power cables ,wires and cable accessories
  Που εκδίδονται από: Vouching Technical Inspection Ltd